Snelle en professionele CV ketel reparatie in Rotterdam

Wij laten u niet in de kou staan! Onze monteurs zijn 24/7 bereikbaar en komen direct naar u toe!

Wij zijn 24/7 bereikbaar! Bel: 010 764 0930

Het is zo vervelend als de verwarming het niet doet en deze een storing aangeeft. U kunt en wilt niet lang in de kou blijven zitten. Wat kan er mis zijn? Een niet werkende thermostaat, er is alleen maar een koude douche, een bevroren waterleiding of te weinig water. Kortom een verwarmingsstoring komt nooit gelegen. Aarzel niet, bel ons want wij bieden een snelle en goede service voor CV ketel reparatie in Rotterdam.

Vakkundige reparatie

cv ketel reparatie RotterdamWij verzorgen uw cv ketel reparatie op vakkundige wijze. Dit kan een complex karwei zijn, vooral als u niet over de juiste apparatuur beschikt. Soms kan hierdoor het probleem groter worden. Onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben de juiste apparatuur bij zich zodat snel kan worden vastgesteld wat er mis is. Hierna lossen onze monteurs de storing op professionele wijze op. U zult binnen een korte tijd weer in een lekker warm huis wonen of een heerlijk bad kunnen nemen.

Onderhoud & service abonnement

Daarom is het aan te raden om een onderhoud & service abonnement af te sluiten. Op deze manier bent u er zeker van dat u centrale verwarming één keer per jaar grondig wordt nagekeken en schoongemaakt. Dit voorkomt de meeste tussentijdse storingen.

Storingsdienst

Als u een cv storing heeft dan komen we graag naar u toe voor een reparatie te verrichten. Voor cv storingen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.